pátek 10. června 2011

AZ rejstřík - seznam receptů

POLÉVKY

   *  Česnečka
   *  Dýňová 
   *  Dýňová nadivoko
 
MASO

- HOVĚZÍ

  *  Rozdělení hovězího masa

   *  Azu po tatarsku
   *  Burgundské hovězí
   *  Guláš
   *  Hamburger
   Hovězí kližka pečená na celeru a červeném víně 
   *  Hovězí kýta pečená na černém pivu s pikantní povidlovojablečnou omáčkou
   Hovězí maso s boloňskou omáčkou
   Hovězí na pivu Guinness - se zázvorem, červenou paprikou a rajčaty
   *  Hovězí pečené na mrkvi a červené řepě
   *  Hovězí pečeně na česneku 
   Hovězí plátky se špenátem a sušenými rajčaty
   *  Hovězí přední pečené na rajčatech a pivu
   *  Hovězí vařené na provázku
   Hovězí vývar 
   *  Chilli con carne 
   *  Karbanátky s dýní
   *  Mleté kuličky v rajčatové omáčce
   *  Ossobuco
   *  Ragù bolognese
   

   

- MLETÉ



- DRŮBEŽÍ

- VNITŘNOSTI

UZENINA

   *  Buřtguláš


OMÁČKY
PŘÍLOHY

   *  Bramborák
   *  Bramborová kaše
   *  Bramborový knedlík
   *  Bramborová lepenice
   *  Bramborový salát
   *  Brambory bylinkové pečené
   *  Brambory gratinované (se sýrem) 
   *  Brambory pečené česnekové (Hasselback potatoes)
   *  Brambory pečené s dýní, řepou a špenátem
   *  Brambory pečené s rozmarýnem a sýrem
   *  Brambory šťouchané
   *  Brambory zapečené se smetanou, špenátem a Nivou 
   *  Brokolicové tyčky s Mozzarellou a parmazánem
   *  Bylinkové ochucené máslo
   *  Caesar salát
   *  Celer restovaný na másle s medem a bylinkami 
   *  Cizrnová kaše 
   *  Cuketa jako zelí
   *  Cuketa na kari
   *  Fazolové lusky na slanině
   *  Focaccia - italský chléb
   *  Hamburgerová žemle
   *  Housky
   *  Housky pivní s rozmarýnem
   *  Hrachová kaše 
   *  Hrášek s anglickou slaninou
   *  Chleba nehnětený
   *  Knedlík s vajíčkem 
   *  Kynutý houskový knedlík plněný zelenou fazolkou
   *  Kynutý knedlík
   *  Kynutý knedlík houskový
   *  Langoše
   *  Lilek zapečený - Imam Bayildi
   *  Paprikový salát
   *  Petrželový salát 
   *  Pohankový salát s tuňákem 
   *  Rajčatové čatný s povidly a řapíkatým celerem
   *  Restovaná zelenina na másle
   *  Ratatoiulle 
   *  Růžičková kapusta jako kaše
   *  Růžičková pečená pikantní kapusta
   *  Salát ze sójových bobů 
   *  Špekové knedlíky
   *  Špenát na másle
   *  Špenát smetanový z čerstvých listů
   *  Vlašský salát
   *  Zapečená zelenina
   *  Zapečený pórek 
   *  Zapečený trhací chléb 
   *  Zelí hlávkové dušené 
   *  Zelí kysané dušené
   *  Žampiony na másle
  
   
TĚSTOVINY
 ZELENINA
   *  Bramborák
   *  Bramborová kaše zapečená na mletém mase (Shepherd´s pie)
   Bramborová lepenice
   *  Bramborový guláš (Buřtguláš)
   *  Brambory bylinkové pečené  
   *  Brambory gratinované (se sýrem) 
   *  Brambory pečené česnekové (Hasselback potatoes)
   *  Brambory pečené s dýní, řepou a špenátem
   Brambory pečené s rozmarýnem a sýrem
   *  Brambory šťouchané   
   *  Brambory zapečené se smetanou, špenátem a Nivou 
   *  Brokolice s karismetanovou omáčkou
   Brokolice zapečená s vepřovým masem, sýrem, rajčaty a fenyklem 
   *  Brokolicové lívance 
   *  Brokolicové tyčky s Mozzarellou a parmazánem
   *  Bryndzové halušky 
   *  Celer restovaný na másle s medem a bylinkami 
   *  Cuketa jako zelí
   *  Cuketa na kari 
   Cuketa zapečená s bramborami
   Cuketa zapečená se zakysanou smetanou
   *  Cuketové jednohubky
   *  Plněné papriky
   *  Ratatouille
HOUBY
   
   *  Palačinky
   *  Perníčky

SLADKÉ  NEPEČENÍ
   Nepečený smetanový jahodový dort
   Nepečený tvarohosmetanový dort 
   *  Oreo kuličky (Oreo Truffles)
   *  Panna cotta 
   *  Pišinger
   *  Tiramisu 


VÁNOCE

   *  Bábovka z cukroví
   *  Bramborový salát
   *  Hrachová polévka
   *  Hubník
   Kokosky z celých vajec
   *  Kokosová nepečená piškotová roláda
   *  Kokosové rohlíčky
   *  Linecké slepované
   *  Marokánky
   *  Nepečené kuličky z Oreo sušenek 
   *  Obalované smažené řízky 
   *  Perníčky
   *  Plněné ořechy 
   *  Pracny neboli medvědí tlapky
   *  Slepované tyčky z lineckého těsta s vařenými žloutky
   *  Smažená vinná klobása 
   *  Úlky
   *  Vanilkové rohlíčky 
   *  Vánočka 


SLANÉ  PEČENÍ
STUDENÁ  KUCHYNĚ

- POMAZÁNKY
   *  Vajíčková 
   *  Z Moravanky 
   *  Žampionová 

   *  Rajčatový s majonézou
   *  Rajčatový šopský
   *  S krevetami a avokádem 
   Sójový 
   *  Špenátový s jahodami
   *  Tzatziky
   *  Vlašský salát
   *  Z čínského zelí
   Z olomouckých tvarůžků 


 - OSTATNÍ

   *  Bazalkové pesto
   *  Bruschetta s pestem, rajčetem, mozarellou a olivami
   *  Bruschetta s pestem, ztraceným vejcem a tyrolským špekem
   *  Bylinkové ochucené máslo
   *  Bylinkový domácí olej
   *  Frittata
   *  Guacamole - mexická salsa
   *  Jahody se smetanou
   *  Játrová vepřová paštika
   *  Nakládaný Hermelín 
   *  Paštika z kuřecích jater
   *  Plněný Hermelín (Camembert)
   *  Profiterolky se slanou náplní
   *  Roastbeef 
   *  Rychlá paštika na pánvi
   *  Sýrová roláda  
   *  Šunkové závitky v aspiku
   *  Tipy na silvestrovský stůl
   *  Vaječná tlačenka
   *  Zapečený trhací chléb
 

 



    Žádné komentáře:

    Okomentovat