- 100 g listů zeleného salátu - římský, ledový, polníček...
- 40 g čerstvé petrželové natě
- kapary ve slaném nálevu (2 - 3 polévkové lžíce)
- červená cibule
- šťáva z citronu
- olivový olej
- pepř
- parmazán, nebo kozí sýr nebo tvrdý sýr nebo mozzarella... nemusí být
Jak na to
- smíchat petrželovou nať s pokrájenými listy salátu
- posypat proužky cibule, přidat kapary, šťávu z citronu a olivový olej
- opepřit čerstvě mletým pepřem
- ev. přidat plátky parmazánu nebo kostičky gorgonzoly, kozí sýr...
.
- smíchat petrželovou nať s pokrájenými listy salátu
- posypat proužky cibule, přidat kapary, šťávu z citronu a olivový olej
- opepřit čerstvě mletým pepřem
- ev. přidat plátky parmazánu nebo kostičky gorgonzoly, kozí sýr...
.