- 10 - 12 natvrdo uvařených vajec
- 660 g sterilované zeleninové směsi Moravanka (2 ks po 330 g)
- 200 g šunky nebo měkkého salámu
- 200 g majonézy
- 100 g cibule (1 středně velká)
- 20 g želatiny
- 1 kostka bujonu
- pepř, sůl
Jak na to
- scedit zeleninu, nálev doplnit na 300 ml vodou, rozdělit na půlku
- ve 150 ml povařit kostku bujonu, odstavit
- oloupaná vejce, scezenou zeleninu, šunku a cibuli pokrájet
- opepřit, osolit, promíchat s majonézou
- v druhé půlce nálevu připravit želatinu podle návodu
- scedit zeleninu, nálev doplnit na 300 ml vodou, rozdělit na půlku
- ve 150 ml povařit kostku bujonu, odstavit
- oloupaná vejce, scezenou zeleninu, šunku a cibuli pokrájet
- opepřit, osolit, promíchat s majonézou
- v druhé půlce nálevu připravit želatinu podle návodu
- k připravené želatině přilít povařený bujonový vývar
- nalít ke směsi, promíchat, nechat ztuhnout
.
- nalít ke směsi, promíchat, nechat ztuhnout
.