pondělí 1. září 2014

Bruschetta Caprese s pestem a olivami

Bruschetta Caprese s bazalkovým pestem a olivami


Rozpis na jednu porci.

  • 1 plátek chleba (toastový, celozrnný, veka ...)
  • 2 čajové lžičky bazalkového pesta
  • malé rajče
  • kousek mozzarelly
  • 2 - 3 olivy
  • pár kapek olivového oleje
  • sůl, pepř

Jak na to  

- plátek opečeného chleba potřít bazalkovým pestem, přidat nakrájená rajčata, mozzarellu a olivy
- zakápnout olivovým olejem, osolit, opepřit
.

Jednoduchá osvěžující svačina nebo večeře.

Chleba opečeme na grilu nebo pánvi, v troubě nebo v toustovači.
Opečený plátek potřeme bazalkovým pestem, přidáme pokrájené rajče, mozzarellu a olivy.
Zakápneme olivovým olejem, osolíme a opepříme.





Přejít na seznam receptů

Žádné komentáře:

Okomentovat