Ríšo, díky za kapra!
- 600 g kapřích filetů
- olivový nebo slunečnicový olej na smažení
- kousek másla
- citron
Marináda
- 150 g bílého jogurtu
- 3 čajové lžičky balsamikového octa
- 2 čajové lžičky kari koření
- 2 čajové lžičky cukru moučky
- 2 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce čerstvé šťávy z pomeranče
- sůl, pepř
Jak na to
- filety nakrájet na porce
- smíchat marinádu, naskládat filety, nechat odležet
- smažit nejprve stranu s kůží, po 2 - 3 minutách obrátit, na kůži položit kousek másla
- druhou stranu smažit 2 minuty
.
- filety nakrájet na porce
- smíchat marinádu, naskládat filety, nechat odležet
- smažit nejprve stranu s kůží, po 2 - 3 minutách obrátit, na kůži položit kousek másla
- druhou stranu smažit 2 minuty
.