- 1300 g vepřové plece nebo kýty
- 670 g sterilizovaného leča (1 sklenice)
- 300 ml vývaru nebo vody
- 150 g cibule
- 70 g plnotučné hořčice (3 polévkové lžíce)
- 50 g silnostěnné papriky
- 50 g sádla
- 5 g kari koření (1 polévková lžíce)
- 4 větší stroužky česneku
- 3 polévkové lžíce sójové omáčky
- sůl, kmín, pepř
Jak na to
- na sádle osmažit cibuli, nasypat nakrájené maso, krátce orestovat do hněda, přidat česnek
- vmíchat sůl, pepř, kmín a kari koření
- přilít sójovou omáčku, vmíchat hořčici, pár vteřin restovat
- podlít 150 ml vody/vývaru, okolo 20 minut dusit doměkka
- přidat zeleninové lečo a 150 ml vody/vývaru
- povařit do zhoustnutí, vmíchat nakrájenou papriku
.
- na sádle osmažit cibuli, nasypat nakrájené maso, krátce orestovat do hněda, přidat česnek
- vmíchat sůl, pepř, kmín a kari koření
- přilít sójovou omáčku, vmíchat hořčici, pár vteřin restovat
- podlít 150 ml vody/vývaru, okolo 20 minut dusit doměkka
- přidat zeleninové lečo a 150 ml vody/vývaru
- povařit do zhoustnutí, vmíchat nakrájenou papriku
.