- 400 g vepřových jater
- 140 - 160 g strouhanky
- 100 g cibule
- 80 g másla
- 20 g hladké mouky
- 3 vejce
- 4 stroužky česneku
- majoránka, sůl, pepř
Jak na to
- očištěná játra namlít nebo rozsekat nebo rozmixovat
- nadrobno pokrájenou cibulku okolo 5 minut restovat na másle
- játra smíchat s vejci, česnekem, moukou, strouhankou, majoránkou, solí, pepřem a zchladlou cibulkou
- tvarovat knedlíčky, vkládat do mírně probublávajícího vývaru
- podle velikosti 3 - 5 minut povařit
.
- očištěná játra namlít nebo rozsekat nebo rozmixovat
- nadrobno pokrájenou cibulku okolo 5 minut restovat na másle
- játra smíchat s vejci, česnekem, moukou, strouhankou, majoránkou, solí, pepřem a zchladlou cibulkou
- tvarovat knedlíčky, vkládat do mírně probublávajícího vývaru
- podle velikosti 3 - 5 minut povařit
.