- 340 g konzervovaného tuňáka v oleji (celého, ne kousky!)
- 250 g pohanky
- 100 g silnostěnné papriky
- 100 g cibule
- 3 stroužky česneku
- 2 polévkové lžíce sójové omáčky
- 1 polévková lžíce cukru krupice
- šťávy z citronu, olivový olej
- sůl, pepř
Jak na to
- pohanku uvařit v osolené vodě podle návodu, scedit, nechat vychladnout
- smíchat s pokrájenou cibulí a paprikou, utřeným česnekem, citronovou šťávou, nescezeným tuňákem a sójovou omáčkou
- vmíchat cukr, sůl, pepř a olivový olej
.
- pohanku uvařit v osolené vodě podle návodu, scedit, nechat vychladnout
- smíchat s pokrájenou cibulí a paprikou, utřeným česnekem, citronovou šťávou, nescezeným tuňákem a sójovou omáčkou
- vmíchat cukr, sůl, pepř a olivový olej
.