- 330 g sterilované zeleninové směsi Moravanka
- 300 g měkkého salámu vcelku, např. Gothaj, šunkový, kvalitní špekáčky...
- 200 g pomazánkového másla
- 120 g cibule (1 středně velká)
- 3 vrchovaté čajové lžičky majonézy
- 1 - 2 čajové lžičky plnotučné nebo dijonské hořčice
- sůl, pepř
Jak na to
- zeleninu scedit, nechat okapat, feferonku rozříznout odstranit zrníčka
- salám pokrájet, společně se zeleninou nasekat/namlít/nastrouhat
- smíchat s jemně rozkrájenou cibulí, pomazánkovým máslem, hořčicí a majonézou, osolit, opepřit
.
- zeleninu scedit, nechat okapat, feferonku rozříznout odstranit zrníčka
- salám pokrájet, společně se zeleninou nasekat/namlít/nastrouhat
- smíchat s jemně rozkrájenou cibulí, pomazánkovým máslem, hořčicí a majonézou, osolit, opepřit
.