Rozpis na jednu velkou porci.
- 250 g brambor (2 větší)
- 180 g vepřové plece
- 40 g špeku
- 1/2 větší klobásy (gombasecká, uherská, čabajka)
- 1/2 menší cibule
- sůl, kmín, pepř
- alobal
Jak na to
- rozkrájet syrové brambory, maso, špek, klobásu a cibuli
- dát do mísy, osolit, opepřit a pokmínovat, dobře promíchat
- porce pokládat na zdvojený alobal, důkladně zabalit a uzavřít
- pod žhavým uhlím péct 45 - 55 minut
.
- rozkrájet syrové brambory, maso, špek, klobásu a cibuli
- dát do mísy, osolit, opepřit a pokmínovat, dobře promíchat
- porce pokládat na zdvojený alobal, důkladně zabalit a uzavřít
- pod žhavým uhlím péct 45 - 55 minut
.