Francesco, grazie mille per la ricetta!
Rozpis na 4 porce.
- 400 g špaget
- 100 g slaniny Pancetty
- 100 g parmazánu do špaget
- 20 - 50 g parmazánu na posypání
- 4 - 5 žloutků
- sůl, pepř
Jak na to
- špagety nechat minutu povolit ve vroucí osolené vodě, přendat na širší pánev
- zalít vodou z hrnce po vaření tak, aby nebyly celé potopené
- míchat, podle potřeby dolévat vroucí vodu, uvařit al dente
- ihned smíchat se žloutky a parmazánem
- vmíchat opečenou Pancettu
- na talíři posypat parmazánem
.
- špagety nechat minutu povolit ve vroucí osolené vodě, přendat na širší pánev
- zalít vodou z hrnce po vaření tak, aby nebyly celé potopené
- míchat, podle potřeby dolévat vroucí vodu, uvařit al dente
- ihned smíchat se žloutky a parmazánem
- vmíchat opečenou Pancettu
- na talíři posypat parmazánem
.