- 100 g parmazánu
- 100 g cibule (1 střední)
- 50 g tyrolského špeku
- 20 g másla
- 6 vajec
- 1 polévková lžíce olivového oleje
- 1/2 čajové lžičky tymiánu
- čerstvá bazalka
- sůl, pepř
Jak na to
- nahrubo nakrájenou cibuli posolit, na másle a oleji nechat zesklovatět, posypat tymiánem
- přidat pokrájený tyrolský špek, osmahnout
- zalít prošlehanými vejci smíchanými s nastrouhaným parmazánem a bazalkou
- promíchávat na mírném plameni do polotuha
- na cca 3 minuty dát zapéct pod gril nebo na 8 až 10 minut do trouby
.
- nahrubo nakrájenou cibuli posolit, na másle a oleji nechat zesklovatět, posypat tymiánem
- přidat pokrájený tyrolský špek, osmahnout
- zalít prošlehanými vejci smíchanými s nastrouhaným parmazánem a bazalkou
- promíchávat na mírném plameni do polotuha
- na cca 3 minuty dát zapéct pod gril nebo na 8 až 10 minut do trouby
.