- 1000 g vepřové plece
- 850 ml konzervovaných červených fazolí v sladkokyselém nálevu
- 425 ml konzervované kukuřice v mírně slaném nálevu
- 200 g cibule (2 střední)
- 6 polévkových lžic slunečnicového nebo olivového oleje
- 2 vrchovaté polévkové lžíce sterilovaného hrášku
- sůl, pepř, kmín, sladká mletá paprika
- chilli
Jak na to
- na oleji orestovat cibuli do zezlátnutí, přidat maso, krátce zprudka osmahnout
- bez zakrytí 10 minut dusit ve vlastní šťávě
- vmíchat sůl, kmín, pepř, papriku a chilli
- podlít, dusit zakryté doměkka
- odkrýt, nechat vyvařit vodu
- vmíchat kukuřici, fazole a hrášek, minutu povařit
- vypnout, nechat chvilku rozležet
.
- na oleji orestovat cibuli do zezlátnutí, přidat maso, krátce zprudka osmahnout
- bez zakrytí 10 minut dusit ve vlastní šťávě
- vmíchat sůl, kmín, pepř, papriku a chilli
- podlít, dusit zakryté doměkka
- odkrýt, nechat vyvařit vodu
- vmíchat kukuřici, fazole a hrášek, minutu povařit
- vypnout, nechat chvilku rozležet
.