- 500 g vepřové plece bez kosti
- 500 ml světlého piva
- 200 g čerstvé silnostěnné papriky
- 150 g cibule (2 středně velké)
- 100 g žampionů
- 60 g cherry rajčat
- 4 polévkové lžíce slunečnicového oleje nebo sádla
- 2 stroužky česneku
- 1 polévková lžíce sójové omáčky
- 1/2 čajové lžičky kari koření
- sůl, pepř, kmín
Jak na to
- na sádle/oleji orestovat cibuli, přidat česnek
- zprudka a krátce osmahnout maso, nechat vydusit šťávu
- přidat papriky a žampiony, okořenit, zalít sójovou omáčkou a pivem
- dusit zakryté doměkka, podle potřeby podlévat pivem
- vmíchat rajčata, zredukovat sos
.
- na sádle/oleji orestovat cibuli, přidat česnek
- zprudka a krátce osmahnout maso, nechat vydusit šťávu
- přidat papriky a žampiony, okořenit, zalít sójovou omáčkou a pivem
- dusit zakryté doměkka, podle potřeby podlévat pivem
- vmíchat rajčata, zredukovat sos
.