- 800 g vepřových škvarků
- 100 g cibule (1 větší)
- 4 natvrdo uvařená vejce
- 4 - 5 stroužků česneku
- 2 středně velké kyselé okurky (80 g)
- 2 polévkové lžíce plnotučné hořčice
- 1 polévková lžíce majoránky
- 1 čajová lžička sladké mleté papriky
- sůl, pepř
Jak na to
- uvařit vejce natvrdo, oddělit bílky a žloutky
- škvarky namlít nebo rozsekat
- smíchat je s nakrájenou okurkou, cibulí, uvařenými nakrájenými bílky, rozetřenými žloutky, utřeným česnekem
- vmíchat hořčici, majoránku, sůl, pepř a papriku
.
- uvařit vejce natvrdo, oddělit bílky a žloutky
- škvarky namlít nebo rozsekat
- smíchat je s nakrájenou okurkou, cibulí, uvařenými nakrájenými bílky, rozetřenými žloutky, utřeným česnekem
- vmíchat hořčici, majoránku, sůl, pepř a papriku
.