tag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post7428221730817439366..comments2024-03-27T21:28:37.403+01:00Comments on Nejedlé recepty: UtopenciHana Nejedláhttp://www.blogger.com/profile/04118725426182101691noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post-88614857103597888312014-11-24T10:02:22.268+01:002014-11-24T10:02:22.268+01:00Dobrý den, díky za komentář!
Na nálev na 10 špekáč...Dobrý den, díky za komentář!<br />Na nálev na 10 špekáčků se opravdu použije 150 ml vody a 350 ml octu. Ono se na první pohled zdá, že by mělo být vody více, ale po rozležení je kyselost akorát.Hana Nejedláhttps://www.blogger.com/profile/04118725426182101691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post-49178666466709159142014-11-22T16:07:59.332+01:002014-11-22T16:07:59.332+01:00dobrý den :-) myslím, že v ingrediencích je malá c...dobrý den :-) myslím, že v ingrediencích je malá chybička té vody bude asi více než 1,5 dcl že?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post-35705262657364483732013-02-16T17:47:57.100+01:002013-02-16T17:47:57.100+01:00Pavlo, myslím, že mrazit ne, ale konzervovat se da...Pavlo, myslím, že mrazit ne, ale konzervovat se dají určitě. On už sám ocet působí jako konzervanr, takže sterilizace bude bez problémů.Hana Nejedláhttps://www.blogger.com/profile/04118725426182101691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post-12023644057279879292013-02-16T17:27:25.149+01:002013-02-16T17:27:25.149+01:00Prosím Vás, paní Hano, dají se utopenci nějak konz...Prosím Vás, paní Hano, dají se utopenci nějak konzervovat? Třeba klasicky povařit v troubě, nebo zamrazit? Děkuji. PavlaAnonymousnoreply@blogger.com