tag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post2672414558901685819..comments2024-02-29T19:48:58.442+01:00Comments on Nejedlé recepty: Tvarohový tříbarevný koláčHana Nejedláhttp://www.blogger.com/profile/04118725426182101691noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post-27257174084784042772020-10-26T06:02:24.683+01:002020-10-26T06:02:24.683+01:00Dobrý den, omlouvám se, že jsem nezareagovala hned...Dobrý den, omlouvám se, že jsem nezareagovala hned, byla jsem na víkend mimo připojení. Když dáte poloviční množství, tak to bude ok. Vrstvy koláče budou o fous vyšší, ale to ničemu vadit nebude. Vejce bych nejdřív rozkvedlala vidličkou a po zvážení přidala půlku. Jinak správný koeficient na pokrácení množství je 2,26, takže klidně jděte do té poloviční dávky. Tak ať se daří a chutná! HanaHana Nejedláhttps://www.blogger.com/profile/04118725426182101691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post-17973143686129363632020-10-22T20:25:42.060+02:002020-10-22T20:25:42.060+02:00Dobrý večer, potřebovala bych prosím poradit. Na k...Dobrý večer, potřebovala bych prosím poradit. Na kulatou formu pr. 26cm, stačila by poloviční dávka? děkuji<br />Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post-32898545682184599472014-09-30T08:42:25.962+02:002014-09-30T08:42:25.962+02:00Dobrý den Káťo,
moc děkuji za návštěvu blogu a mi...Dobrý den Káťo, <br />moc děkuji za návštěvu blogu a milý komentář! Velice si vážím popsaných zkušeností a připomínek k receptům. Těší mě, že koláč chutnal!<br />HanaHana Nejedláhttps://www.blogger.com/profile/04118725426182101691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post-90185038977792176702014-09-30T08:00:53.750+02:002014-09-30T08:00:53.750+02:00Dobrý den,
zkusila jsem váš koláč, je výborný :) s...Dobrý den,<br />zkusila jsem váš koláč, je výborný :) skleničkou jsem neválela, to se mi hodně lepilo, ale i bez toho to šlo krásně. Dívala jsem se, že tu máte spoustu zajímavých receptů s krásnými fotkami, určitě ještě něco vyzkouším. KáťaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post-87189071539616361592012-01-14T13:26:34.572+01:002012-01-14T13:26:34.572+01:00Výborně :) budeme se těšit!!!
Šárka a AdamVýborně :) budeme se těšit!!!<br /><br />Šárka a AdamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post-83022190125464356992012-01-14T13:14:22.678+01:002012-01-14T13:14:22.678+01:00To mám velkou radost! Už se mně rýsuje v hlavě plá...To mám velkou radost! Už se mně rýsuje v hlavě plán na založení samostatné kapitoly "Remoska". Tak si nechte chutnat!Hana Nejedláhttps://www.blogger.com/profile/04118725426182101691noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post-62547138741066711832012-01-14T13:11:26.406+01:002012-01-14T13:11:26.406+01:00Je delikátní!
AdamJe delikátní!<br />AdamAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8629949795538138362.post-34747071087303036732012-01-14T13:03:34.954+01:002012-01-14T13:03:34.954+01:00Vynikající koláč,
pekla jsem ho v remosce a podař...Vynikající koláč,<br /><br />pekla jsem ho v remosce a podařil se! Dno remosky jsem podložila pečícím papírem. Dělala jsem to z cca poloviční dávky a pak jsem podle oka v každém kroku něco přidala, aby se to rozprostřelo na dno remosky.<br /><br />ŠárkaAnonymousnoreply@blogger.com